Cevap: Mesut'un Günlüğü sana senden başka kimse yardım edemez kendinle barış kendini sev önce sen ellerinden tut kendinin dünyadaki mutsuzluğun sebebi kendini sevmemek ben zenle ilgileniyorum düşünmemeye çalışıyorum farkındalığımın geliştirmeye çalışıyorum şu an iyi değilim kimselere tahammülüm yok ailemede görmek istemiyorum herşey herkes batıyor iş yerinde barut gibi dolanıyorum ve insanlar bana biraz gül adam öldürmüş gibi dolaşıyorsun diyor umrumda değil önce ben beni aşmalı kendimle savaşmalı kendimi ortaya çıkarmalıyım o zaman gülerek bakacağım herkese herşeye birde sürekli ben iyiyim değerliyim gibi şeyler söylemek bana garip geliyor insan kendi yolunu kendi bulmalı her yol herkese göre değildir kişiye özeldir ve insanlar sürekli pozitif olmaya yönlendirilmeye çalışılıyor iyide içimizde yin de var yangta nasıl süre3kli sırıtabiliriz ikisininin dengelemek gerek hep aynı duyguda olamayız hem pozitif hem negatifiz hem kadın hem erkeğiz östrojen ve progestoreniz her erkek aynı zamanda birazda kadın her kadın biraz erkektir bence yolunu kendin bul |