Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 02:12 PM   #10 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HANGİ TÜR KİTAPLARI TAVSİYE EDERSİNİZ?

Sanemce sen hala olasılıksız'ı okumadın mı
Vah sana vah vah vah
Kendimi bildim bileli kitap okurum.Her tür okurum.Klasiklerin hemen hemen hepsini okumuşumdur.Kişisel gelişim az çok yeticek kadar.Bugüne kadar 1000 tane okudum saysam olasılıksız'ın yerini tutmaz.Şimdi benimde empati var.Son sayfalardayım bitmesin diye satır satır okuyorum nerdeyse.Kızını çok öp benim için zevklerimiz aynı anlaşılan.Ben genelde 2 hatta 3 kitap birarada okurum.Elimde her zaman ağır bir kitap vardır,sıkılırım diğerine geçerim.Herkes karıştırmıyor musun diye merak eder.Ben öyle zevk alıyorum daha iyi anlıyorum.Şu an Alev Alatlı 'kabus-schrödinger'in kedisi' ve adam fawer 'empati' var elimde.Alev Alatlı ilk başlayacaklar için yorucu kafa bulandırıcı olabilir biraz.Ağır oldukça.Ama Ferrarisini Satan Bilge başlayacaklar için çok uygun diye düşünüyorum.Daha çok tavsiye ediceğim kitap var dolu ama sen kendin karar vermelisin bence.Zevkler birbirine uymayabilir çünkü.
Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla