Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 10:23 PM   #12 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
geçen yıl bu siteye geldiğimde 100 bin ytl borcum vardı..şimdi 6 bin ytl borcum var ve bunu ödeyebilmem için unutulmuş bir miras ( benim hakkıma düşen 6300 ytl) geldi/ mek üzere ( ufak bir pürüz haziranda mahkeme yoluyla düzelecek) sence yeterli kanıtmı.hepsini yazmak çok uzun sürecek..saygılı sevgiler
hayal abla nasıl yaptın
çekim yasasını tam olarak nasıl uyguluyorduk? ben de sürekli çok para sahibi olduğumu düşünüyorum ama elime öyle bir para geçmedi. ya ben mi yanlış yapıyorum... dusun
Alıntı:
burre Nickli Üyeden Alıntı
aynen teoman ,
ben de böyleyim..
var bir yerlerde bi eksiklik ama ne ?
Alıntı:
1986tugba Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar burda yeni olduğum için mi bilmem ama bana pek mümkünmüş gibi gelmiyor.. keşke mümkün olsa.. o zaman elde edemediğimiz birşey kalmazki hayatta... çokta güzel olurdu
önce kendime sordum..bu isteklerim gerçekleşmezse ne olur diye sordum..aldığım cevap dünya yine dönmeye devam eder" oldu..siteye koyduğum çekim yasası meditasyonunu yaptım...önce hiç bir şey olmadı ama bu meditasyonu yapmak benim hoşuma gitti..isteklerimin gerçekleşmiş olmasını hayal etmek bile güzeldi..belkide benim başarmamın en önemli yönü bu oldu..hayal edebilmenin hazzını duymak...yaptığım meditasyona duygu katmamı kolaylaştırdı..imgelediğim her şey okadar hoşuma gidiyorduki..ben meditasyonu bitirdiğim zaman büyük bir huzur hissediyordum..siz yapın meditasyonu kaybedeceğiniz ne var, en azından hayal kurmuş olursunuz.. ? saygılı sevgiler