Ynt: nurhanza devam ediyor allahım allahım
acele sponsor aranıyorrrrr
kadınlar derneği ile ilgili verdim gazı verdim gazı
dedim hey kadınlar biz ne olarak doğuyoruz, fenerli galatasaraylımı dünyaya geliyoruz, kadın olarak doğuyoruz, ciyaaaak diye dünyaya bir çığlıkla gelirken akpli chpli şulu bulu değil, kadınız işte, kadın olarak doğduk, mücadele ile hayatımıza yön verme, elimize oltayı alma ve tv karşısından kalkma zamanı, bir sürü partinin kadın kollarına haber saldık, hepiniz gelin diyeee,
kadın gücü kuracağız, hatta bizim elemanlar sen böle gidersen o kadınların kocalarından da dayak yersin diye beni tırsıttırmaya çalışıyorlar, ve yarın saat 14 te halısahada toplantımız var basında gelecek, veee flaş flaş zerrin özere ulaşmaya çalışıyordum hep, bugün onuda hallettim, çok uygun bir fiyata sponsorlar bulabilirsek, bide bomba konser hazırlıklarına kalkışacağız, heeeeyyyy aç kendini nurhan yıllardır dilimde söyleyip duruyordum, zerrin özerle konser yapma fikrinii, bide tuluyhanla 1 mayıs işçi konseri hayalim var tabiii, ama kadınlarla ilgili hayallerim için zerrin özerle yürüyeceğiz, yarın yerel basında gelecek, veee belediye başkanına lokal yeri için zerrinin adınıda vererek talepte bulunacağız , süperrrrrrrrrrrrrrrr bu
harikayım yaaaaaaaaaaaa tutmayın beniiiiiiiiiiiii
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |