Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2009, 02:38 PM   #275 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Alıntı:
tutunamayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba,sitenizle yeni tanıştım..telkin cd lerini bir kaç sene önce yabancı bir filmde görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.
öncelikle,parayla satılan cdler ve ücretsiz mp 3 ler arasında ne fark var onu sorucaktım..ve cretsiz olarak indirebileceğimiz mp 3 ler bu 3tane mp3 mü?yani ego güçlendirme ve suçluluk duyugularını yenme ve özgüven arttırma mı?değilse nasıl indireceğiz?selamlar
Merhaba :)
Ücretsiz ve ücretli mp3 arasındaki fark ücretli mp3 ler kişiye özel olarak yapılyor. İçinde adınız geçiyor belli yerlerde, böylece bilinçaltı direk olarak alıyor söylenen sözleri ve bir çok konuda özel telkin yapılabiliyor. Ücretsiz indirebileceğin mp3ler anasayfada http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ linkinde mevcut.

Alıntı:
nurayöcal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bebeklere zararı oluyormu
Bebeklere hiçbir zararı yok, sadece sigara bırakma telkinini bebeklerle beraber dinlememenizi tavsiye ediyoruz.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla