Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun seam sevgili günlük bu gün geç geldim ufak bi vukkatım oldu az evel dısarı cıkdım hava almaya 2 tane lavuk sarhos bi adamla dalga geciyodu ayıptır etmeyin dedim küfür yedim bana gore bazı seyler ters :@ ben sanayici adamım azınızı toplayın dedim 2 arkadasları daha varmıs dayak yemek istemiyosan kaybol dediler dügün varmıs yakınlarda yabancı mahellenin cocukları oldugu belliydi ordanlarmıs benim mahellemm vee haksızlık varsa ben ordayımdır . kavgayı onlar baslattı ilk onlar vurdu sonucu soyleyim benim burnum mefta :P acıyo sadece niyeyse bilmem şişdi galiba ama kanamadı :p onlardan birinin kafası yarıldı oburunun agız burun gitti birsinin kaşı acıldı birsinin dudak patladı felan fişman dedim benim mahellem burası 18 yıldır aynı sokakdayım ben haksızlıga dayanamam asla alkol aldı diye ne luzuu var dalga geçmekle bi sıkıntısı derdi varki adam içiyoo bizenee içiyosa kendine içiyo aama bi derdi bi sıkıntısı varsa ona yardımcı olmak derdini paylasmak bizim boynumuzun borcu offf şişdimmmm ama sunu ögrendim her horoz kendi kumesinde ötüyo :D
ben kavgaya girince bizim tayfadan bi kaç kişi mühütdeymiş olanları gerisin anlatdım saten :p ne ise ben dısardayım anlatıcam daha sadece eve girdim bi yüzüm yıkayım dedim su dügün evine bi gidelim bakıyım :p ne iş bu arkadaslar neden bu kadar serserilerr neden bu kadar kavga meraklıları ben bi şey yapmadım onlar baslattı her seyi :P
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |