Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2009, 05:51 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: küçük çocuklara zararı dokunurmu

Alıntı:
eqea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba ben sitenizi bulduğum için çok memnunum. ama ilk gün rastgele henüz rehber kısmı okumadan özgüven klasik müziği birkaç saat dinledim. ve ogün okula gittim eve döndüğümde gayet neşeliydim ama biri 3 yaşında diğeri 10 aylık iki çocucuğum var. oğlumu öğlen uykusuna yatırmaya başladığımda birz uzun sürünce çok sinirlenmeye başladım acayip bir baş ağrısı ve agrasiflik vardı üzerimde. baş ağrısı normalmiş ama sinirlilik ile ilgili birşey okumadım buda normalmidir. bir sorumda şu ki ben bu müzikleri dinlerken mecburen çocuklarımda dinlemiş olacak onlar üzerindede yan etkiler görülürmü? sorularıma yanıt bulana kadar dinlemeye ara verdim. acaba müzikleri birden 7-8 saat değilde süreyi yavaş yavaş arttırarak dinlesem yan etkiler azalırmı süre az olduğunda faydasını görürmüyüm. sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba Egea :)

Telkinlere ilk olarak ego+suçluluk telkinleriyle başlamanızı öneriyoruz. 2 hafta bu şekilde (ortalama 80 saat totalde) dinledikten sonra kendine güven telkinini ekleyebilirsiniz.

Çocukların telkinleri dinlemesinde hiçbir sakınca yok, tam aksine faydalı etkilerini zamanla göreceksinizdir. Sadece yanlarında sigara bırakma telkinini dinlemeyin.

Süreyi zamanla artırabilirsiniz tabii, yan etkileri zamanla geçecektir. Bol su takviyesiyle bu yan etkilerden de bir an önce kurtulabileceğinizi düşünüyorum.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla