Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2008, 09:18 AM   #246 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

günaydın, bu gün sabah kalkıp duşumu aldım hazırlanırken bir yandanda siteye bir göz atayımdedim siteye buarabir hüzün çökmüş herkesi biraz üzgün gördüm .Bazen hüzünlenmekte güzel ama uzun sürmesin hepimizin yolu açık olsun.Bizlerin çıktığı bu yolda iyilikler güzellikler bizlerin olsun.İyi düşünelim iyilik bulalım.Şimdi eşim bu yazdıklarımı okusa fakire bi sadka derdi ama olsun.

Ben bu gün kardaşime gideceğimmisafiri geliyor.Zaman zaman beni çileden çıkarsada yinede iyiki var.O olmasa annemle sadece ben ilgilenecektim.Biz bize kaldığımızda iyiyiz ama devreye annem girince hepimizi karıştırıyor.

Hayal'ciğim bu ara yine görünmüyor nerelerdesin acaba arada bize yazdığın kimi zaman kızan kimi zamanda seven yazılarnı özledik.

Hayata hiç bir şey için üzülmeye değmez .bizdeki ağaç bu aralar kışı yaşıyordu bir sürü maddi sıkıntı içinde birde İzmire gitmek zorundaydık.Neyseki eşim para sorununu hallettide biraz rahatladık.Bizim ağaç yine yeşerdi inşallah. Bazılarınız ne ağacı diye merak edebilirsiniz .Ben dua ederken Allahım yine kışın kuruyan ağaçlar gibi bizde kuruduk sen büyüksün ya rabbi onlara verdiğin can gibi bizede can ver derim rahatlayıncada şükrederkende evimize gönderdiğin bahar için binlerce kere şükürler olsun derim.Hayat bütün yokuşlara rağmen çok güzel .