Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2008, 10:06 AM   #203 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

şu aralar ne karamsar olmuşum ben ya.eski aşkım geliyor aklıma eski dostlarım eski işyerim.noluyosa eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı'bu sözü seviyorum 44 yine işimle alakalı sıkıntılarım var sanırım.eski işyerimin rahatlığını çok özlüyorum.açtım paramı alamıyordum ama gururluydum.bir zamanların fakir ama gururlu muhasebecisi hesabı şimdi burda herkese herşeye gıcık olmaya başladım.patrondan tutta en alt kademesine kadar.işim olmayan şeyleri bile en alakasız kişi bana yaptırmaya çalışıyor.sinir oluyorum ya.eski işyerimde patronum benden çay istemeye çekinirdi.çünkü laf edeceğimi bilirdi 44 burda yok ona taviz ver buna taviz ver aman aaa herkesi mutlu edemem ya kardeşim.canım sıkılıyor sıkıldım diyorum herkes bana akıl veriyor her yer böle her yer şölee yaa değil.kalıplaşmış gibi beynimize kazınmış bunlar.bu olanlarıda ben çektim.çünkü işe başlarken hep bu söylenen sözlerden korkularım vardı.büyük yerlerde evet şöyle olur genelde herkes birbirinin kuyusunu kazar yüzüne güler arkandan iş çevirirler.sözler sözler sözler...gerçekten de oluyor neden böyle olduğu için mi hayır bunu biz çekiyoruz yaşamımıza da ondan.burda canımı sıkan anlatıcak çok şeyim var aslında 27 me giricem ve sanki stajyer zamanlarımı yaşattırıyor burası bana.belirli bir yaşa gelince neden bunlara katlanıyım diyorum.birşeyler yapmaya çalışıyorsun ama hevesini kırıyorlar.benim hevesim kırılınca zor motive oluyorum maalesef ki.en sevmediğim yanım bu.hayata karşı daha güçlü durmak istiyorum.kararlarımın arkasında olup sırf borcum var harcım var diye zoraki kalmak istemiyorum hiçbir yerde.
şöyle kafamı içindeki gereksiz sesleri susturup tam ihtiyacım olan işi kendime çekmek istiyorum.benim gelişimime yardımcı olacak,huzurlu,doymuş insanların olduğu bir ortam
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla