Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2008, 10:49 AM   #14 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili günlügüm ,

sabah 5´e dogru yatmama ragmen (ayri bi konu paylasirim seninle) cok dinc ve dinamigim bir güzel sabah bir saatlik hizli yürüyüsümü yaptim walking-degneklerimle ...

saat 7:30 da kalktim ve elimi yüzümü yikadim, ayna karsimda oldugundan, bugünüm dündende güzel olacak diyerek basladim güne ve aradan iki saat gecmesine ragmen bugünüm dündenden de güzel

kalkar kalkmaz bir bardak kahvemi mutlak ictim sevdigim gibi bir kasik sekerli ve sütsüz

sonra hazirlandigim gibi 8 de yürüyüse ciktim

dinlenmis ve dinamik bir sekilde eve geri geldim kahvaltimi hazirladim ve cok rahat bir sekilde kahvaltimi yaptim

simdi herseyden cok sevdigim müziklerimi dinliyorum indirdigim yaniii telkinlerimi imkan buldukca en az birkere en cokda artik dinliyemiecegim kadar dinliyorum ve cok rahatliyor ve gevsiyorum

icim kipir kiprrr cok iyiyim cok mutluyum cok huzurluyum, bu sefer bir farkla insaallah daha cok icten ve daha cok gercekten
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla