Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2008, 02:59 PM   #17 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili günlügüm yorucu bi günün ardindan halen daha dinamik ve güclüyüm... kendimi cok rahat hissediyorumm.. bu telkinleri dinlemeye basladigimdan beri

isten gelince yorgun olmuyorum... is hayatinda sert olmama ragmen bugün daha ilimli ama bir o kadar da etkiliydim yani sinirli bakislar ve konusma tarzi ile

etkili olmama gerek yok

öglen yemegimi hazirladim kendime yarim saat evvel bugün yemek planinda bir tabak mercimek corbasi ile yagsiz baharatli kaynatilmis mantar var bir

domatesle yaninda tabii arada 3 litre sularim her gün hazir onlar aksama kadar bitmek zorunda, bitiyorda skükür

basaracagim ve basarmak istiyorum ve umutluyum... her gecen gün kendimi daha rahat hissediyorum aradan bi bes gün gecsin tartiya cikacagim, aclik

hissetmiyorum gayet tokum ve gayette iyi yiyor ve sporumuda yapiyorum... simdiden aksama seveiniyorum cünkü aksam yemeginde bamya yapacagim

kendime bol limonlu ve yaninda bir graipfruit

simdi isime hazirlanmam gerek

dosyayi hazir ettikten sonra yemegimin basina

sevgili günlügümmm cok iyi bir gün geciriyorum bugün

acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla