06-06-2008, 04:22 PM
|
#57 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun merhabalar bigci..
günlüğün hayırlı olsun.. başkalarını unuttuğun değil kendini hatırladığın bir yer olsun..
sayfaların yaşamına ve kendine sahip çıkışının başarılı hikayeleri ile dolsun...
günlüğüne en başlarda yazmadım .. istedim içinde biriktirdiklerin aksın.. yerleri boşalsın ki temiz ve güzellikler ile dolsun..
katılamayacağım tek sözün aşağıda yazdıkların..
gerçekten istersek dilersek her şey bizim düşündüğümüz gibi olur..
belki şu anda bu sözüm senin için çok şey ifade etmez ama ilerleyen günlerde yaşamımızın kendi seçimlerimizden oluştuğunu göreceksin..
her birimizin acılı hikayeleri vardır..
bu hikayelere sıkı sıkıya sarılıp onları yaşam merkezimiz yapmak en büyük yanılgımızdır..
eğer istersek.. kendimize eski yaşam hikayelerimizden aldığımız derslerle yeni bir yaşam huzurlu ve mutlu başlangıçlar yapabiliriz.. Alıntı: bigci Nickli Üyeden Alıntı
her şey benim düşündügüm gibi olmuyr işte :'( |
ilk tavsiyem anladığım kadarı ile hala telkinleri dinlememektesin..
doğa seslerini indirerek bir media playerda önerdiğimiz gibi onları dinlerken
diğer bir media playerda istediğin şarkıları dinleyebilirsin..
aslında bilinçaltını gücünün azıcık bile farkında olsan o kadar acılı şarkıları asla dinlemezdin ama
inanıyorum ki bu geçiş sürecinden sonra daha çok mutluluk verici şarkılara yönleneceksindir..
yaşadıklarını sen değilde başka bir arkadaşın yaşasaydı ve bu durumları sana anlatsaydı
ona vereceğin tepkiler nasıl olurdu acaba..
birde bu açıdan bak her şeye derim..
dilerim kısa sürede mutlu huzurlu başarılı bir yaşama adım atar sevincine bizleride ortak edersin..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |