Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili uvertür;seni bu kadar karamsar yapan başarısız olduğunu hissetiren birimi var.Mesela benim annem yaptığım hiç birşeyi beğenmezdi.Onu memnun etmek benim için çok önemli idi.Bu yüzden yanlış yapmaktan korktuğum için bir topluma girdiğim zaman yüzüm kızarırdı.Sonra annemi memnun etmekten vazgeçtim bu sorun ortadan kalktı.Senide böyle başarısız hissetiren birimi var. |
kullanıcı adımı değiştirerek geri döndüm tekrar siteye
.serpil ablacım,uzun zamandır siteye uğramıyodum,ama geçen hafta geri döndüm.ilgilendiğin için çok teşekkkürler.iyi kide dönmüşüm siteye
.o yüzden şimdi okudum benim için yazdıklarını.evet aileden gelen bi memnuniyetsizlik ve bi tedirgin hal benim üstümde de var,aslında çok iyi bi ailem var ama herşeyi en kötüsünden düşünüp tedbir alma ve panik, heyecan , kaygı hepsi bir arada onlarda.onların yetiştirdiği biri olarak ben de öyleyim .yani bu olumsuz özellikler,hep çocukluktan kalma,lisans yıllarımda bu durumun üstüne gitmek için çeşitli gelişim kitapları okudum ,seminerlerde bulundum.fakat harcadığım çabanın onda biri kadar bile olumlu sonuçlar elde edemeyince,bıraktım.çünkü mantığımla çözebileceğim şeyler değildi bunlar.çünkü kendimde hoşlanmadığım yönlerimin farkına varsam bile bunu değiştirmek için kendime engel olamıyodum( gerçi hala da aynı durumdayım)yani sorunlarımın kaynağı çoktan bilinçaltıma taşınmış bunu farkettim. bi ara hipnoza merak sarmıştım bi ara ,hatta hipnoz seansına katılmak istiyodum ama fiyatları bi öğrenciye göre astronomik olduğudan vazgeçtim.4 sene önce adil mavişin telkin ve hipnozla öğrenme teknikleri kitabını aldım ve adil beyde yurt dışında ritmotrans cdlerinin olduğunu ve kendisinin de bu yöntemle kaset çıkartacağını dipnot olarak geçmişti.bunu öğrendiğimde acaba ben hazırlayabilirmiyim oldum .bi de bu yöntemin mantığını da bilmiyordum,ve şimdiki gibi bilgisdayar da ses kayıt programları da yoktu(gerçi bilgisayardan pek anlamam ama,o yönetmelr şimdi olsaydı ooo çoktan kurdu olmuştum)herneyse ses kayıt cihazına kendi kendime kaydettiğim bi kaç kaset oluşturdum.sadece konuşmlar vardı.bunun da faydasını görmedim çünkü aynı iç konuşları sürekli yapıyodum yılardır ve beynim bunlara zaten direniyodu.evet sorunlarımın kaynağı bilinçaltımdaydı. (yine de çok sanslı olduğuma yaklaşık 2 sene ilaçlarla poliyannacılık oynadım,yaklaşık bi 5-6 ay faydasını gördüm kullandığım ilacın fakat daha sonrasında ,kendimi boşvermiş buldum 2 senenin sonunda.yaklaşık 7-8 ay önce bu siteyle tanıştım ,baştan tutkunu oldum.sürekli mp3leri dinliyodum,ama kısa bi zamn sonra bazı nedenlerden kendimi herşeye kapattım.hata yapmışım keşke devam etseydim dinleeye.neyse zararın neresinden dönersem kardır.çünkü hayatımda hiç bi şey ilerlemiyodu.aksine giden gemilerin ardından baka kalmış hissindeydim.hala da öyle gerçi.en azından öncesinde sıkıntı yapsam da hayata bi yerinden tutunuyodum.şimdi bunu bile başaramıyorum.hiçbişey düşünemiyorum ders çalışamıyorum.mutsuzum ,neler yapmam gerektiğini biliyorum ama tepkisizim ,nası olsa hiçbişey düzelmicek gibi uyuşkun durumdayım.sanki ümitlerim bitmiş gibi geliyo.
şimdi siteye geri göndüm ve sürekli dinlediğim suyun sesinin artık bilinçaltımı arındırmasını ümit ediyorum.siteye emeği geçen herkese teşekkürler.umudum var