Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2008, 05:23 PM   #35 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ

melekelifcim..
istediğin dilediğin herşeye sahip olabileceğin için bu kadar net bir şekilde ifade edebilmişsin..

ben senin mesajlarından yorumlarından kendin ile ilgili özeleştirilerinden anladığım kadarıyla
benim kapasitemden çok daha fazlasının içinde olduğuna inanıyorum..

sadece bunun harekete geçmesi için kendi yaşamında bir şeyleri kanıtlamayı bekliyorsun..

bir gün bir bakacaksın.. içindeki sevgi dolu öğretici birikimler kelimelerinden yada mesajlarından etrafının aydınlanması için akıyor olacak..

bunu yapmak için özel bir çaba sarfetmene bile gerek kalmadan..

bilgi hazine gibidir.. bir kez kapağı açıldımı ister istemez aydınlığı etrafını sarar..

sevgiler..