Ynt: corlumemet'in değişim süreci Merhaba bugün genel olarak bi durgunluk vardı üstümde ama sakindim durgunluğumu kendime dert etmedim ayrıca hastalığımı artık buraya yazmıycam belki yazmayarak daha çabuk unutur ve ondan kurtulurum.Sanki eskiye nazaran daha dikkatli olmaya başladım acele etmeden işleri yapıyor ve aklımın git gide daha da keskinleştiğini farkediyorum çevremdeki insanlar benim değişimi mi farketmeye başladılar sen değiştin diyorlar bana wave bende içimden durun bakalım bu daha başlangıç diyorum eskiden sinirlendiğim konulara artık kızmıyorum tam tersine gülüyorum insanlarla daha olumlu ve mantıklı ilişkiler kurmaya başlıyorum yavaş yavaş onları anlamak ama benim prensiplerimi çiğnemelerine izin vermeden yada karşılıklı saygı içerisinde onlarla kızmadan konuyu açıklayarak konuşuyorum bugün bir kez oldu bu eskiden olsa kızardım bugün ise kızmadım ve benim prensiplerim çerçevesinde karşımdakini uyardım oda bana geç olsada olumlu yanıt verdi bu bence güzel bir gelişme kızmıyorsunuz olayın farkındasınız ve kendinizi ezdirmeden konuşarak o duruma hakim olabiliyorsunuz ne güzel.
Taşlar yavaş yavaş yerlerine oturuyor.. super
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. |