Konu
:
ben mutluyum!!!
Tekil Mesaj gösterimi
06-06-2008, 10:16 PM
#
35
(
permalink
)
berkant16
Teğmen
Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 135 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: ben mutluyum!!!
dün eşim günlüğüme yazmış
çok kızgın olduğunu biliyorum bana açılamamasınıda anlıyorum. buradan bana mesaj yollamaya çalışması ise benim onu ihmal ettiğim anlamına geliyor. eşimin mesajını okuduğumda kısa bir tebessüm ettiğimi söyleyebilirim yani kızmadım O benim çok sinirlenebileceğimi düşünerek endişelendiğini söylüyor sizlerde endişelendiniz biliyorum. açıkça söylemem gerekirse Onun coşkun nehirler gibi özgür bir ruhu var benim ona saygı duymamın en önemli sebebi de budur aslında yapacağını yaptı ve gösterebileceği en anlamlı tepkiyi gösterdi
dün gece geç saatlere kadar konuştuk, sorunlarımız üzerine, aslında benim bilinç altında sakladığımı ilk yaptığım EFT ile fark ettiğim ama unutmaya çalıştığımız, bir sorunumuzun canlanması ile başlayan bir tartışma bizi bu noktaya taşıdı. benim duygularımı Ona açıklamam ve eşiminde bana samimi ifadeleri ile çok rahatladığımı ve bu sorunumuzu bir daha gündeme gelmeyeceğine emin olacağımız şekilde geçmişin tozlu raflarından kaldırarak resetlediğimizi söyleyebilirim.
ayrıca bu olay bana kişisel gelişimim sırasında bende oluşan değişimleri yumuşak bir şekilde incitici olmadan geçirmem gerektiği gerçeğini bana birdaha hatırlattı.
eşimle ilgili bir noktayıda belirtmeliyim O kendine güvenen etrefına ışık saçan bir bayan bir topluluk içinde gözlerim ona takıldığında içimin ılık bir esintiyle okşandığını hissederim hep. iki buçuk yıl önce işim dolayısıyla bursa ya taşındıktan sonra onda oluşan depresyon hali bir türlü atamadığı yalnızlık duyguları ve aradığı arkadaşlık ortamını bulamamsı onunla ilişkilerimizde sorunlara yol açıyor diyebilirim evliliğimizi zaman zaman tartışma ortamına çekmemizde dayanışma ruhunu bir türlü yakalayamamızdan kaynaklanıyor sanırım. yakında rumuzunu değiştirerek sizlerle paylaşımda bulunabilir. inşaallah faydasını görebileceğimiz değişimleri yaşarız.
eşimin tepkisine karşılık olumlu yorumlarıyla bizimle dayanışma içerisinde olan serpil ve shamanic e çok teşekkür ederim
ben sizlerleyim
yola devam vazgeçmek yok
sağlıcakla kalın
Açık Profil bilgileri
berkant16 nickli üyeye özel mesaj gönderin
berkant16 - Daha fazla Mesajını bul