Ynt: Çekim Yasasını anlayalım!!! doğrular ve yanlışlar... nelerdir??? Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ben daha öncede böyle bir konuda yazmıştım.Benim her istediğim gerçekleşti şu ana kadar büyük küçük.Sadece iş konum kaldı onuda ben erteliyorum biraz bilinçli olarak.Çünkü işe girmeden önce yapmak istediğim şeyler var ve onları tamamlamaya çalışıyorum.Ben çok faydalandım çekim yasasından şanslı kitle arasındayım.1 ay sonra da işime kavuşucam.Şu anda ayrıntılarını tamamlıyorum sadece çekim yasasını kullanarak.Bugün ofisimi boyattım mesela doya doya çektim boya kokusunu içime.Yavaş yavaş eşyalarımı yerleştiricem ve işim hazır.İste ve bırak enerjin serbest kalsın.Evren senin için en iyisini yapar zaten.Sen enerjini serbest bırakmaz da içinde tutarsan evren zorla kopartmaz ki onu senden sadece vedalaşman için bekler sende getirsin diye beklersin kısır döngü yani. | gerçekten mi? dusun
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |