Ynt: Çekim Yasasını anlayalım!!! doğrular ve yanlışlar... nelerdir??? Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Yok canım yok espri yaptım | Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Tabiiki gerçek.Neden inanılmaz geliyor anlamıyorum ama bir sürü canlı örnek var bu forumda arkadaşlar. | evet ama ben görmediğim için değil... pekiştirmek için sormuştum.. Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Tabiiki gerçek.Neden inanılmaz geliyor anlamıyorum ama bir sürü canlı örnek var bu forumda arkadaşlar.Ben yıllarca ilaç kullandığım tedavi gördüğüm hastalıklarımdan bile kurtuldum.Ha sorun çıkmıyor mu diyceksiniz bende insanım tabii ki sorun çıkıyor ama en aza indirgeyebiliyorum.Sonra da tamamıyle çözüyorum. | (bunun için sormuştum ben ) Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Yapabilirsiniz arkadaşlar biraz güvenin kendinize inanın.Evren sizin için var.Bu hayat sizin ister güzelleştirerek yaşayın ister elinizi kolunuzu bağlayın kaderinizi yaşayın.Seçim sizin. | size katılıyorum....
ama beklediğim cevap daha farklıydı
saygılar...
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |