canım ,rejim ne alemde?ben de össye hazırlanırken çok kilo almıştım.öyle ki kot bile giyemiyodum.vermem gerektiğine şartladım kendimi.sınavımın sonucunu öğrendim ve ertesi hafta diyete başladım.78 kilodaan 60 kiloya düştüm 1,5 ayda 18 kilo verdim.sağlıklı değildi ,bu kadarı ama içinden işine yarayan şeyleri al .
öncelikle yemeklerden önce midemi tıkayacak kadar su içtim(sen de o kadar değil ama bir bardak falan içebilirsin)
ve yemeğe hep çorbayla başladım.ve yağlı ve çok koyu değildi yaptığım çorbalar.salata bulundurdum hep soframda.kepek ekmeği yedim beyaz ekmek yerine.
ve çayı çok severim,şekerli içiyodum ,şeker yerine sakarin kullandım.ama bi kaç ay sonra sakarini bıraktım çünkü doğal bişey değil ve zararları var.zaten sakarinden sonra eminim ki şekersiz içmeye alışırsın.mesela şimdi çayı kesinlikle şekerli içemem.tatlı düşkünlüğüm hep vardı,tatlımı yedim az yedim ve hep genelde çayla tükettim,iki bisküviyi bir kupa çayla içtim.siyah çay yerine bitki çayları ya da sıcak su da işini görür.çay bağımlılığın yoksa.ben çay tiryakisi olduğum için çayı bırakmadım.fazla içmek sakıncalı ama napiim
.bi de bol su iç ben abartım ortalam günde 8 litre su içtim (sakın bunu yapma ama,3 litre vucuda zarar vermez aksine kilo vermeni de kolaylaştırır ve daha bi çok faydası var.sebze yemeklerini istediğin kadar tüket farketmezz.
ama şunu söylüyebilirim ki başkalarının verdiği diyet listeleri sıkar bezdirir insanı ve zor olur .
çok hamurişi ve katı yağdan uzak durup bol sıvı tüketirsen,sebze meyve ye ne olucak.eğer sağlık problemin yoksa,kilo vermen kaçınılmaz,emin ol.