Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2008, 02:26 AM   #26 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili günlügüm ,

sanada iyi alistim dogrusu, hos sikayetim yok, yazdikca daha da iyi hissediyorum, ne yiyecegimi ne yedigimi biliyorum

aksamki bol limonlu bamye yemegim cok lezizdi dogrusu hele bide ardinan bir saat sonraki graipfruitt harikaydiii..

o kadar cok sevmeme ragmen bir tabaktan fazlasini koyma istegim yoktu ve canim halen daha cekmiyor yemek...

cok rahat ve hafif hissediyorum kendimi, hic bir sikintim ve hic bir aclik hissiyatim yok, sanki duyuyor gibiyim o kadar yedin daa ne acikacan ama

inan aclik hissi yok yemek istegim de yok.. telkinlerin gercekligindemidir yoksa bilinc altimin onlari bir an evvel kabulundenmidir benim fazlaca inancimdanmi

yoksa ücü bi aradami ama ben cooooooooooooooooook memnunum... telkinler sayesinde is yerinde dahi ne aclik, ne sinir ve nede sikinti yasiyorum...

kilo bakimindan da iyiyim, is hayatimdanda memnunum, gerginlik ve sikintiii biraz azaldi.. ne hikmetse sadece telkinleri dinlemeye basladigimdan beri

duygularim biraz degisti.. sankii daha duygusal ve daha icten oluyor gibiyim... yoksaaa cok memnumummm, alkis hak ettim

bu kadar yeterrr birazda cankim´le vakit gecirmek istiyorum sevgili günlügüm

cok mutluyum ve cok huzurluyum

sagol vucudum, sagol düsüncem, sagol hayatimdegisti ekibi ve arkadaslarim ve sagolun telkinler
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla