merhaba bigci ;
günlüğünü bugün okudum,ve hem üzüldüm hem hala bu zamanda aşka aşık erkeklerin olduğunu görmek mutlu etti beni.yanlız kendini yıpratıyorsun.yani onu düşünerek ,ona yaklaşacağını daha doğrusu onun da seni düşünüyor olma ihtimali olabilir kafanda.bilmiyorum bende de öyle olurdu. ama eğer biri seni bırakıp gitmişse ,her ne nedenden olursa olsun senin kadar derin düşünmüyor demektir bence.sen onu düşünmekten kendini alamıyosun,bunun nedeni de belki de melankolizm sana haz veriyor.hele su grubu bi burçsan kesin öyle bak söyliyim.yani sen onla ilgili hatıraları ya da ona dair bişeyler yazdıkça ,o daha da yer edicek ve unutman daha fazla zaman alıcak .onu sevebilirsin belki ama kendini de en az o kadar sev ve hayata geri dön tekrar.ondan daha çok sevebileceğin ya da seni sevecek insanlar mutlaka vardır ve karşına çıkıcak.eğer onun varlığının geçmişte kaldığını,yeni bir hayata başlamaya karar verirsen zaman sana bunun karşılığını vericek.sen eğer unutmamak ister ve direnirsen,giden geminin ardından baka kalıcaklar listesine ekleniceksin.bi bakmışsın sevdiğin kadın evlenmiş güzel bi hayatı var,ondan kalan enkaz senin ne işine yarayacak?valla yaz geldi site olarak artık arınalım bize zarar veren herşeyden.
sağlıcakla kal