"hem ben anlamıyorum ben çekim yasasını bilmeden önce hayatımda istedigim seyler için azimle ve inatla çalışıyodum ve de emegimin karsılıgını alıyodum şimdi herşey hayalle biticek mi bu konuya sanırım fazla realist yaklasıyorum ve beynim kabul etmiyo yoksa evrenden birseyler istemekten basit ne var önemli olan o istekler ugruna çalışmak ben bunu kendi azmime inanarak yapıyorum evrene deil "
Ceren'cim bence sen çekim yasasını yanlış yorumluyrsun!!! Elbette kimse oturduğu yerden sadece hayal kurarak isteklerini gerçekleştirmez.Zaten çekim yasası da bu şekilde çalışmıyor!!!
Bak örnek vereyim.Diyelim ki ayda 900,00 ytl kazanmak istiyorsun.Ve başladın hayal kurmaya.(Bu para zaten eline şak diye geçmez!)
Peki nasıl olur.Mesela iş istiyorsundur.Çekim yasası karşına,sana yardım edebilecek bir insan çıkarır.Onunla sohbet falan edersin,derken konu konuyu açar iş aradığını söylersin.Atıyorum onunda senin istediğin işte çalışan bir tanıdığı falan vardır.Onunla tanışırsın...İşe girersin.(elbetteki çalışırsın,yorulursun işe kendini veririsin vs) İlk ay asgari ücret alırsın vs...Sonra bir bakmışsın ki... 900.00 ytl elinde...
Anlatmak istediğim,mücadele edilecek tabiki...(hayallerin zaten seni mücadele noktana yaklaştırır!!!) ok