Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2008, 11:05 AM   #205 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

selam eyy sevgili günlüğüm! başım çatlayacak gibi ağrıyor olsada ofiste şuan yalnız başıma telkin dinlemenin keyfini sürüyorum.dinlediğim telkin olumlu düşünme.bu telkini listeme ekleyeli nerdeyse 1 aya yaklaşıyor.ama doğru düzgün dinleyemedim.ama dün yaşanan saçmalıklardan sonra bunu düzenli dinlemeye ihtiyacım var.çünkü aklımdaki olumsuz düşünceler artış göstermeye başladı.işyerindeki herkesi potansiyel düşman gibi görmeye başladım.insanlara bu kadar iyi niyetli yaklaşırken onların hala küçük çıkarlar peşinde koşmasına anlam veremiyorum.ama bu düşündüklerim içimde kalmayacak.aklımdaki patrona söylemeden çıkmam burdan.adam resmen yalakalığa üçkağıtçılığa prim veriyor ya.dün kendimle gurur duydum aslında.gerçekleri söyleyebilme cesaretime hasta oldum ayrıca bizim yetimide gaza getirdim sanırım.oda artık kendine yapılan haksızlıklara karşı baş kaldırmaya başladı inceden.ona aslında ne kadar gerekli bir eleman olduğunu hissettirmeye çalışıyorum.ayrıca bende çok çalışkan ve dürüst bir elemanım.bunu anlayabilmek için patronun yalakası olup o geldiğinde işi gözüne soka soka yapmama gerek yok.
eskiden iş bulamama korkusu yaşardım.zaten bu korkunun sebebi yetersiz hissedişimdi kendimi.artık neler yapabileceğimin farkındayım.açın önümü durduramazsınız
bu günden itibaren istediğim işi kendime çekmeye odaklanıcam.ben değerli bir çalışanım verilen işi hakkıyla yaparım.güzel bir iş ortamında çalışmak herkes gibi benimde hakkım.anacım ne olumlama yaptım ya gencim çalışkanım değerimi bilmeyen işverenlerimi üzerim
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla