mümnin okan onların içinde odukça fazla his vardı
çünkü her aklıma geldiginde metabolizmam degişiyodu sence nekadar his olabilir ve ben hayal kurmaktan korkuyorum ya gerçekten olmazsa diye hayal kırıklıgına ugrarsam diye benim hayallerim tabi öss kazanıcam gibi seyler degil dediigim gibi onları ben kendime inanarak yapıcagımı biliyorum
ama hayal kurmaktan çok korkuyorum belkide bu yüzden çekim yasasına birtürlü alışamadım
ben hayal kurmaya baslıcagım zaman beynime hemen drektifi veriyorum onların hiçbiri olmıcak bosa zaman harcama diyorum beynimde hemen kabul ediyo sagolsun
ama bu hayaller dedigim gibi ideallerime ulaşmak anlamında degil daha çok duygusal olarak zaten ben insanların iş konusunda yada aylık 9oo milyon alma konusunda sorun yasıcaklarını zannetmiyorum çünkü otür seyler emek ister ama enzoru bir insanla ilgili hayal kurmak çünkü ozaman elin kolun baglanıyo tıpki bigcinin hergün sevdigi kişinin arkasından göz yası dökmesi gibi karsındaki insan olunca ne evren ne sen kendine yardımcı olamıyosun malesef insanları anlamak çok zor hemde fazlasıyla enzor dersleri bile çalışınca yapıyosun ama biri anlamaya gelince işler degişiyo ben o konuda sınıfta kalıyorum sizce evren bana bu konudada yardımcı olabilir mi hiç zannetmiyorummmmm
ben yasımında küçük olmasının verdigi avantajla hayatımı tamamen objectif seyler üstüne kuruyorum beni üzme ihtimali olmayan seyler üstüne tabi bunların içinde ask dostluk yok belki çok mutlu olmucam ama mutsuz olma ihtimalinide çıkartıcam hayatımdan işte ben bunun üstünde çalışıyorum bu yanımı geliştirmeye