Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2008, 07:42 PM   #29 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili günlügüm ,

sabahin erken saatinde kalktim bugün ve saat 8 de kahvemi icmeden spora gittim, canim bir türlü sevdigim kahvemi icmek istemedi.. bir saat hizli

yürüyüsten sonra kendime kahvalti hazirladim, pataya cayi kaynaya dursun, kahvaltimda bugün 1 yumurta, bir salatalik, bir domates ve 3 tane zeytin vardi..

sonra kendimi iyi hissetmedigimden biraz uzandim, hemen tabii kulagima mp3 telkinlerimi taktim dalmisim telkinlerle beraber ...

kendimi aslen cok dinc ve dinamik hissediyorum, sanirim havalarin asiri sicakligi beni halsiz birakiyor yoksa bir sikayetim yok, bugün odam bayagi bi

toparlanmasi gerek offf ki ne off iyice bi temizlik yapiyorum yanii saat sabah 10.30 dan beri temizlikle ugrasiyorum ama ne kagitlar bitiyor atilmasi

gereken, ne kiyafetler bitiyor atilmasi gereken

arkadasim geldi ziyaretime tabii ona ikramimi yaptim daa inanirmisin günlügüm telkinleri dinledim dinleyeli elim bir türlü o ikramlara gitmedi.. uzatiyorum

tokluk hissediyorum ama canim hic cekmedi.. kendimi cok rahat ve hafif hissediyorum bir o kadarda dinc

arkadasim daha yarim saat oluyor gideli, öglen yemegimi kacirmis oldum ama aksam yemegimi hazirliyacagim 2 saat sonra, eger hazirlamasam hic yemem

gerektigi aklima dahi gelmiyecek, bu kadar kendime yazmisim o yüzden düsündüm ve tasindim kendime en iyisi bi liste hazirlamak ve bu listeye göre gitmek

yoksa hic saglikli zayifliyamiyacagim cünkü artik canim yemek yemek istemiyor.. dusun

aksama ne var diye soruyorsun gibi aksam yemegine bir tabak pilav ile üstüne nohuttt yaninada 2 domates hmmmmmmmmmmmmmmmmm

simdiden seviniyorummm yiyecegim yemege

simdi dostlarla vakit gecirme zamani günlük bu kadar sana yeter

iyiki beni destekliyorsun vucudum, aklim, düsüncem ve hayatimdegisti sayfasi + arkadaslari ve telkinlerrrr

acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla