Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2008, 10:52 PM   #15 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Çekim Yasasını anlayalım!!! doğrular ve yanlışlar... nelerdir???

Alıntı:
yaprakk Nickli Üyeden Alıntı
Ceren;Mesela aşk konusunda durum değişir.

Yine çekim yasasıyla ilgili bir kitapta okumuştum.Diyelim ki sen x'e aşıksın.(onu hayatına çekmek istiyorsun.) ama onun sana karşı hisleri yoksa bak durum burda değişir.Çünkü onunla aynı frekansta değilsin.

Zaten,belirli bir kişi üzerine odaklanmamak gerekiyor(hele ki sana karşı hisleri yoksa)

Bu durumda ne yapacaksın,sadece hayalinde bir sevgili modeli canlandıracaksın...Ve hayaline uyan modeller hayatına girecek...
yaprak ,

sonuna kadar katılıyorum..tarafımdan test edildi ve ben onayladım,kendim için bunu.. her dediğin kelime doğru..

çekim yasası , "sevdiğin belirli bir insanı kendine çekmek" ve "sevdiğin insanın seni sevmesini sağlamak" (bu insandan uzaktan uzaktan seni tanımadan da hoşlanıyor olabilrisn veya tanışıp arkadaş oldugunuz veya aynı iş ortamından sadece iş diyaloğunuz olan birisi için gecerli) amaç olduğu zaman o kişi evrene "ancak seninle aynı frekansı yayıyorsa " işe yarıyor..bu çok ama çok önemli bir detay..İki kişi ancak ortak bir frekansta ise çekim yasası ve çekim yasasının uyguladığın prosedürleri ikinizi bir araya getiriyor ,yani o kişi sana çekilmiş oluyor,senin farkında oluyor,haberdar oluyor,çekim alanına giriyor
Ama iki kişi tamamen farklı frekanslarda ise , hoşlandığımız kişi bambaşka telden çalıyorsa,hayat doğruları farklı ise ve en önemlisi (ki bana böyle olmuştu) karşındaki kişi seni sevmemeye kendini şartlandırmışsa (kendimden örnek verirsem,sevdiğim kişiyi duygularımdan haberdar etmiştim,çekim yasasını uygularken hatta bana evlenme teklif ettiğini ,sahilde elele dolaştıgımızı,bunları hayalimde yaşarken ona hissettiğim sevgiyi kalbimin içinde çok şiddetli yaşıyor,hissediyordum,devamlı beni sevdiğini söylemesi ,falan bir sürü detaylar..bunlara rağmen -ki bunları neredeyse her gün planlı programlı çok kuvetle hissederk uygulardım- bu kişiyle karşılıklı konuşmalarımızda %90 onun bana hakaretleri,aşağılamaları ve sevgi kelimelrini bırak,nefret kelimeleri ile gecti..hatta bana "iki dunya biraraya gelse benim seni sevmem mumkun değil bunu kafana kazı" derdi) ben hep cekim yasasını suclayıp hayata küstüm hatta kitabımı başkasına verdim kızgınlıktan..Ama artık çok iyi anlıyorum ki o tamamen başka bir frekans ,ben 180 derece zıttı frekans bir varlığım..kişiler aynı frekansta ise eninde sonunda buluşurlar

Kayahan 'ın dediği gibi :Yolu sevgiden geçen herkes bir gün aynı yolda buluşur çok güzel
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla