Ynt: corlumemet'in değişim süreci Merhaba günlüğümü okuyup yorumladığınız için çok teşekkür ediyorum redflowers ve shamanic sizlere de sonsuz sevgiler ne kadar uzakta olursanız olun .. wave
Günlüğüme genelde her zaman ki gibi başlıyorum bugun genel olarak iyiydim ama dalgalanmalar azalmaya başladı yada dalgalanmaların etkisini pek hissetmiyorum belki artık zor ulaşılan o düzlüğe yavaş yavaş çıkmaya başladım hatırlıyorumda telkinleri dinlemeye ilk başladığım zamanlarda evet gerçekten de insanlarla göz temasını çok çabuk kuruyordum eskiden olsa hiç insanların gözlerinin içine bakamazdım nedense bunu söylerken askerde bir komutanımın söylediği bir söz aklıma '' bakışların düşmana korku dosta güven vermeli'' demişti ama bende o sıralarda ikiside yoktu telkinleri ilk dinlemeıye başladığım zamanı söylüyordum ya o zamanlar insanların gözlerinin içine bakarken pek dost gibi değil deli gibi bakıyordum farkındaydım bunun ama değiştiremiyordum nedense şimdi ise yüzümde sanki bi tebessüm oluşmaya başladı daha bi dostça daha bi yumuşak bakıyorum insanların gözlerinin içine ve psikolojik sorunlarım olduğu zamanlar daha öncede yazdığım gibi insan sürekli kötü düşünüyor herşey herkes hakkında birisi seninle değilde başkasıyla konuşsun hemen kıskanıyorsun için içini yiyiyor normalde de mutlaka herkes bu duyguyu hissetmiştir bu kötü duygular yavaş yavaş gitmeye başladı bende artık pek kıskanmıyorum karşımdakini ama bazen belki yoğun olarak dinlediğim olumlu düşünce telkinin etkisinden bana önceden zararı dokunmuş insanlara daha fazla yardım etmek istiyorum ama sonra kendimi durduruyorum o kadar uzun boylu değil diye belki evet onlar geçmişte kaldı artık onları unutmam gerek ama geçmişte yaşadıklarımızdan da ders çıkarmak zorundayız diğmi.Ama benim arkadaş çevrem neredeyse yok işten eve evden işe belki arkadaş çevrem olsaydı gezip tozabileceğim biirileri o zaman daha çabuk ve net hissedebilirdim telkinlerin etkilerini.Bu akşam televizyon izledim akşamda izlemiştim pek canım istemedi ama napıyım biraz daha iyileşeyim kendime farklı hobiler bulacağım dinlediğim telkinlerin yardımıyla şimdilik hepinize iyi geceler..
Hayat Neşedir Unutmayın..
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. |