Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2008, 11:43 PM   #13 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

corlumehmet
siteye geldiğin günden beri yazdıklarını, en azından günlüğünü takip etmeye çalışıyorum...şimdi sana naçizane bazı tavsiyelerim var..( ben çözümlere meraklıyımdır) ilacını içmeden önce bir avucunun içine koy diğer avucunla üzerini kapat...aldığın ilacın sadece sana faydalı olan kısmını özümsemeye , yan etkilerini yok etmeye niyet et..ve ilacını ellerinin arasında beş dakika tut..sonra iç..bak bakalım ertesi gün aynı sıkıntıları yaratacakmı..yoksa bu etkiler günden güne yok olacakmı...ben ilaç içmekten nefret ederim..ayrıca herkeste zayıfta olsa bir bünye var..ben yeni oluşturmaya çalışıyorum..bünyemi..sonra güçlendiricem...dolayısıyla..en hafif ilaç bile bende yan etkilerini çok ağır hissettiriyor..ben ilacı içmeden önce aynı sana tarif ettiğim gibi yapıyorum..nadiren içtiğim ilaçların yan etkisi olmuyor..bir tavsiye daha var uygularsan..aslında baş ve mide ağrısından/ bulantısından şikayet eden tüm arkadaşlar uygularsa telkinlerin yan etkileri diye bir şey kalmaz..
BAŞ AĞRILARI İÇİN
ellerinizi gözlerin üzerine koyun (iki eli birden kullanın üç beş dakika böyle tutun)
sonra sırasıyla başın her tarafına dokunun, ( bu dokunma süreleri üç ila beş dakikadır)
özellikle ellerinizi başın üzerinde biraz fazla tutmaya gayret edin..
özellikle ellerinzi şakalarınıza koyduğunuzda hem baş ağrısı yok olacak..stres yok olacak hemde sağ ve sol beyin lobları dengelenecek..

MİDE İÇİN
1= ellerinizi başın üzerine koyun..
2= bir elinizi sağ kulağın diğer elinizi sol kulağın üzerine koyun..
3= göğsün altında pankreasın üzeri
5= bir el göbek deliğinin üzerine diğer el midenin üzerine
ellerinizi kuyruk sokumunun üzerine gelecek şekilde kalçalarınıza koyun..
ellerinizi şifa niyetine bedeninize koyduğunuzda bio enerjiniz devreye grerek bedeninizin kendi kendini iyileştirme yeteneğini tetikler..umarım faydalı olur hepinize saygılı sevgiler