Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
bilmiyorum kısmet dinecekmi dinmeyecekmi tek iyi bildigim şey bunu zaman göstericek
her gün aglamakdan her gün sokakda el ele birilerini görünce derin bi hiçç cekmek den :'( bilmiyorum
hani derler ya hayata ne verirsen onu biçersin ben hayata ne verdim acaba bu acıyı yaşıyorum ? |
bigci merhaba ya valla yazdıklarını görünce içim sızlıyor.herşeyi kadere bağlama derim,ne ekersen onu biçersin sözü de bunu doğruluyor.hayatta değiştiremeyeceğimiz şeyler vardır,mesela ailen,doğduğun yer ya da fiziksel özelliklerimizi biz belirleyemeyiz,tamam bunlar kader ,ama bunun dışında pek çok şeyi hayatımızda kendimiz belirleriz.yani senin şimdiki durumun kendi tercihin aslında yani ilişkin biteli ne kadar oldu bilmiyorum ama şöyle bi 2-3 ay geçmişse artık sirkelenmenin zamanı.ama eğer ondan gelen acının hazzını yaşıyorum dersen o zmn denicek çok bişey kalmaz.sen eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan,onu mümkün olduğunca az anmaya çalış ne biliyim aklına geldiğinde başka bi uğraşı bul,mesela arkadaşlarınla dışarı çık,ya da pc oyunu oyna falan,arabesk parçalar dinleyip içkiyle avunacağına .eğer kurtulmak istiyosan bunu yap.ayrıca sokakta el ele birilerini görünce iç çekmen gayet normal,belli yaşa gelmiş her insan ilişki yalamıyosa özenir buna.yani ne düşünürsün bilemiyorum ama eğer duygusal boşlukta varsa ,hepimiz sosyal yaşamın içindeyiz ,yeniden bi ilişkiye başlayabilirsin ,çok ince eleyip sık dokuma.çivi çiviyi sökebilir bazen.kendine iyi bak,melankolye kaptırma kendini,bi alıştın mı ,istesen de sonrasında o psikoljiden kendini kurtarman zor olur.şöyle bi sirkin.hayat güzel