Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 12:33 AM   #82 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam günlük gene ben bigci umutsuz insan diyorum kendime artık :p
gene gecikdim günlük kusra bakma cankam her tanem her seyim melegim bebegim kankamla sirinemle msn de sohbete daldım

08 haziran 00 28

artık onu unuttum gibi bi şey hayatimdegisdi.com sayesinde ama tek bas bas kaldıgım zaman kendi kendime dusunuyorum onu dusunmeden duramıyorum dayanamıyorum beynimde tamamen bitti ama kalbimde bitiremiyorum
hani arkadaslar diyorya zaman zaman zaman zaman zaman unutmayı asla öretmez! bunu bilin arkadaslar sizde zaman sadece ve sadece alısmayı ögretir o yok o gitti lanet olsun oda sevgiside beni sevene merhaba sevmeyene elvedaa
bak su an mutluyum cok mutlu seyler yazmak geliyo içimden dayanamıyorum kalbim yerinden fırlıycak gibi saatlerdir cankamla konusuyorum o bana huzur veriyo iyiki hayatıma girdin cankam her tanem her seyim oldun bi anda
Hayatı öyle sevki hayat seni kıskansın... Sevdigini öyle sevki ölüm sana acısın öyle bir dost olki dostu olmayan utansın.. derler ya hani gercekden o benim her seyim dostu olmayan utansın allah herkeze onun gibi bi dost versin
yasamak istiyorsan bir umudun olmalı kalbin varsa bir sevdigin olmali sevdigin varsa yanlız senin olmalısana verilen en buyuk ceza mutluluk olmalı artık bi sevgilim yok benim istemiyorum oyle acı cekdircekse sevgili denen seyi :(

dostluk dediğin matematiksel olmalı üzüntüyü bölmeli,sewgiyi çarpmalı,geçmişi çıkarmalı,geleceği toplamalı,dostluk dediğin ya böyle olmalı yahiç olmamalı işte sirinemde oyle o dostu asdı her seyim resmen benim =)

iyiki varsın cantanem cankam