Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 12:36 AM   #32 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili günlügüm benim

bugün cok iyi bir gündü, aksam yemegini unutuyordum neredeyse yani hic aclik hissetmiyorum, dedigim gibi artik bir liste yapmam gerek haftalik ne

yiyecegim ne yemiyecegim diye.. eger canim cankim yemek yedinmi diye sormasa ben hic aklima gelmiyecek

bende canim daha yemek istemiyor dedim, söz aldi yiyeceksin diye, yoksa birakmiyacakti beni

bende aksam yemegimi yedim nohutlu pilav bir tabak zar zor ve iki tane domates

iyiyim ama sularimda bitmek üzere neredeyse her gün 3 litre su iciyorum 3 gündür zayiflama kesin basladim ve üc gündür telkinleri dinliyorum

ve üc gündür hic aclik hissetmiyorum... Cankimmm benim yaa beni cok düsünüyooo iyiki varsin cankim, benim nese kaynagimsin, benim canim dostum,

canim arkadasim canim cankim...

canim günlügüm bugün bu kadar, zayiflama iyi gidiyor, cankim iyi destek veriyor, telkinler beni cok motive ediyor ve aclik hissiyatimi unutturuyor

cok mutluyum iyiki bu sayfa ile tanismisim ve iyiki bu sayfada cankimi bulmusum iyiki bu sayfada telkinleri ögrenmisim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla