Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 09:23 AM   #247 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın yine ben bazenkendimizene yaptığımızın farkına varmamız için vücudumuz bize sinyaller gönderiyor ama anlamıyoruz.Benim meşur diz ağrıma dün eft yaptım nedenini sonunda buldum babamı kaybetme korkusu imiş.Bu gün daha az bir ağrıyla uyandım dış etkenler bizleri neçok etkiliyorlar.Birde ben kendimi çok güçlü hissederim ve çevremde benim kırıla bileceğimi hiç görmezler veya isteyerek yaparlar.oysaki ben hep babamın küçük kızıyım .

Ben bazen coşar taşarım hırçınlaşır kimseyi yanıma yaklaştırmam içimdeki sorunlarla yüzleşmeden kimseye anlatmam .Bu yüzdende kendime çok zarar veriyorum.Benim çok korumacı bir anaç tarafım vardır.Çevremdeki herkesin sorunlarına ve herhangi bir işe hep ben koşarım.Bir çok şeye gönülü olurum.Sonuçlar bazen beni mutlu edr bazende hayal kırıklığı olur.Bu sonuçlarda bende birikiyor .

Bugün geçmişe bir bakış gibi olacak halama gideceğiz babamla .Halam hayatın çok zorladığı ama yıkamadığı bir kadın 6çocuğunun hepsinide çok iyi yetişdirdi eşi MEB müfetişi idi ama çocuklar her zaman ki gibi halamındı.Hayatın a bir çok yokluk ve kayıp sığdırdı kızını ve torununu kanserden kaybetti eşini kaybetti ama hiç bir zamam yıkılmadı hep güçlü kaldı . Hayata karşı güçlü duran insanlara hep saygı duyarım .Biz küçükken halam bize gelirdi biz kardşimle çok mutlu olurduk bizi iki yanına alır öpüp koklardı bizde halama yapışık gezerdik sanki halam gitmesin diye yalvarırdık.annem bize çok kızardı sonra.

Ben uzun süredir telkinleri dinledim dinleyeli eskisi kadar hırçınlaşmadığımı fark ettim .Ablanız aşama kaydediyor.Kendimin farkına vardığımdan beri artık içimde çok şeyin birikmesine izin vermiyorum .bu yüzdende hırçınlaşmıyorum.Kendimi sevi yorum .Ben bu siteye ve Atakan beye ne kadar teşekür etsem azdır.Herkesin yolu açık olsun