Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 12:07 PM   #36 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili acemi şirine

günlüğüne birkaç defa yazmak istedim ama kendime yer bulamadım sayfalarında... sayfaların canın cankin için ayrılmış gibi çünkü. cankinin verdiği destekle öylesine başın dönmüş ki, bu mutluluk sana öylesine yetmiş ki, bizlerin desteğine ihtiyacın kalmamış diye düşündüm kendimce..

amacım eleştirmek kırıcı olmak değil... "günlüğüm herkese açık ama yazmıyorlar sözüne" kendi düşüncelerimce cevap olsun istedim... ben bu yüzden yazmıyorum... cankine ithafen açılmış sayfalarda fazlalık etmek istemedim..

sevgiler