Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 12:20 PM   #37 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili sanemce ,

benim günlügüm herkese acik, cankim bana destek verdigi icin ve onunla ayri bir samimiyet buldugumuzdan dolayi onun ismini telafuz ediyorum

severek isteyerek ve paylasmaktan zevk duyarak

burada benimle olupta bana yaklasan o oldugu icin , yoksa ayirim yapmak, yada herhangi birileri bana yazmiyor diye ben kizmadimda, ama

bu uyarilarin icin tesekkür ederim, bende sana cevap veriyorum, cankim ayri, diger hayatimdegisti arkadaslarim ayri , günlügümde neredeyse

her seferinde "günlügüme kendime ve hayatimdegisti sayfasina + arkadaslara" tesekkür ediyorum, bu tesekkürü neden yapiyorum, bazilari destek

vermek ister ama cekinebilirde yazmiyordur, bazilari okuyarak destek veriyordur diye yinede ben yazan yazmayan herkese tesekkür

ediyorum günlügümün sonunda

seninde icin rahat olsun, varsa paylasacaklarin cok memnun olurum, bilkii kücük olan kalbimde, kocamaaan yer var sevgi veren sevi isteyen sevgi dolu olan

herkese, kapim ve kalbim sanada acik, yazilarini desteklerini fikirlerini elestirilerini uyarilarini paylasimlarini bu acemi bekler

sevgiler ve kocak dolusu öpücüklerle

yer vardir
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla