Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 03:44 PM   #40 (permalink)
sevgisizim

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sevgisizim is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ben mutluyum!!!

Merabalar yine ben Aslında sadece teşekkür edip çıkıcaktım ama yazmadan edemedim. Öncelikle shamanic, Mustang, suzzy teşekkür ediyorum hoşbuldum diyorum Sonrasında tabii bitanecik eşime çok çok teşekkür ediyorum iyiki var Eşimin yazdıklarına bakmayın beni çok abartmış desem yeridir Ben işe yaramaz, beceriksiz, bencilin tekiyim Hayata karamsar bakan geleceğini hep kötü düşünen umutvar olmayan yani anlıcanız işe yaramazın tekiyim. Tek düşündüğüm herşeyin bana uyması herkesin anlayışlı olması herkesi kendim gibi olmasını beklemem kimseyi olduğu gibi kabul etmemem.Bu yüzdende hep hayal kırıklığına uğruyor, sonrasındada karamsarlığa düşüyorum malesef buda bana hep eksi olarak yansıyor Bunlara rağmen eşim gibi bir insanla evlemem sanırım Rabbimden bana sunulan en büyük hediye Seni çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm hayatımın anlamııııııııı ( bunu yazarken çok düşündüm acaba yazarsam ayıp olurmu diye) Neyse daha fazla uzatırsam başka şeyler yazarım eşimi utandırırım kendinize iyi bakın yüce mevlaya emanetsiniz
sevgisizim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla