herkese merhaba
neredeyse 1 ay olmuş yazmayalı. ama hemen hemen her gün baktım son mesajlara. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. hepsine hoşgeldin diyorum.
zaman zaman ufak gerginlikler de olmuş ama
sonuç olarak hepimizin hedefi daha iyi, daha başarılı ve daha mutlu olmak. amacımızı hatırladığımız sürece doğru yolu buluruz ailece
son 1 ay biraz daha yoğun geçti. işte arkadaşlarımın izin almaları sonucu daha çok çalışmak zorunda kaldım ama çabam genel müdürümüzün dikkatini bile çekmiş. gerçi ben sadece görevimi yerine getirmeye çalışmıştım ve çok yoruldum.
bu arada tezim ile ilgili hocamla konuştum. neredeyse beni gözden çıkarıyormuş
neyseki konuşarak hallettim ve şimdi çok çalışmam gerekiyor. tez konum hem çok güzel, çok yeni ama birazcık zor. zor demek istemezdim ama
şimdi tez ile ilgili araştırmalar yapıyorum, çevremdeki insanlarla görüşüyorum ama konu yeni olduğu için yardımcı olacak birilerini bulmak zor oluyor, bilenler de pek yardım etmek istemiyorlar sanki. bu iş yoğunluğunda da nasıl yapacağım bilemiyorum. şaşkın aslında fabrikamızda tam da benim yapacağım projeyle ilgili olabilecek departmanlar var. acaba şefimle konuşup bölüm mü değiştirsem diyorum. ama izin vereceği konusunda şüphelerim var. bir yolunu mutlaka bulacağım ama şimdilik aklıma o mükemmel fikir gelmedi henüz.
neyse benden şimdilik bu kadar...