08-06-2008, 08:35 PM
|
#112 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... sevgili günlük.
usta nasılsın? -sevgili günlük diye başla sonra ustaya çevir hafif dengesiz gördüm kendimi -
kusura bakma uğrayamadım uzun zaman oldu.
şimdi sana bendeki değişimlerden bahsetmek istiyorum. hayatımın değiştiğinin güzel örneklemeleri var.
sana, önce, bir kaç ay önce ki benden bahsetmek istiyorum.
kitap okumaya hevesli ama okumak için fırsat yaratmayan/yaratmaya çalışmayan -kitapçıya her girişte okurum diyip alan ama pek fazla okumayan-
herhangibir kargaşa durumunda olayları daha da ateşleyen, kavgacı
kendine pek fazla güvenmeyen
içtiği suyun lezzetininin olmadığını düşünen
arasıra kendi kendine neyseki uzuvlarımdan biri eksik değil buna da şükür diyen
birinin stres yaratabileceği durumlarda alttan alan
enerji diye bişey var olduğunu bilen ama kullanmaya hevessiz
hayatı canlandırmak adına harekete geçmeyen
kötü duygu ve düşüncelere sahip olan
dünyanın gidişatının daha kötüye saracağına inanan
nitekim pek olumlu düşüncelere sahip olmayan ve dolayısıyla bu tarz düşüncelerin oluşturduğu hayatı kabul eden
hayatı pek sevmeyen, sıradan, olumsuz, karamsar bir birey
neyse ki bir akşam, nihayet elime aldığım bir kitabın ateşlemesi sonucu google' a "sigarayı bırakmak istiyorum" dediğimde sıralamada böyle bir sitenin varolduğunu, bu ve benzeri durumların müziklerle iyileşebileceğini iddia eden (müzik ruhun gıdasıdır sözünün gerçekliğine inanan ben, ooohhhbeee diyerek) ana sayfasında sonuçların direk yazılması sonucu iddiasını destekyen ve doğrulayan, daha da heyecanlanarak girdiğim bu site sayesinde yukarıda yazmış olduğum negatif düşüncelerden arınarak, hayatımın değişeceği fikrinin ağır basıp, olaylara o kadarda negatif olmayan, pozitif bakışı daha fazla olan ve giderek artan, hayatımın giderek iyileşeceğine inanarak, çok güzel bir hayata adım atmak adına yapılan ve bu insanları bir arada toplanması fikrine sahip herkese teşekkürlerimi sunarım.
saolun, varolun. iyi ki varsınız ve iyiki sizlerin bilgileri, fikirleri ve tecrübeleri sayesinde çok daha iyi bilgi ve deneyimlere ulaşıyoruz.
hepinize teşekkürlerimi tekrardan iletiyorum. çok saolun.
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |