Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 09:10 PM   #38 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili günlügüm,

öglen yemegine evde degildim bi aile sorunu vardi onun icin danismanlik yapmaya gittim.. giderken mp3 aldim ve dinleye dinleye gittim..

bu telkinlerden sonra benim yeme istahim resmen kesildi.. eger kendime hazirlamasam hic zerrece elimi uzatipta sunu yemek istiyorum diye

bi istegim kalmadi.. bu yüzden bu gece kendime bi haftalik bi liste hazirlayip dolabimin önüne asacagim her sabah kalktigimda göreyimde yemek yiyeyim

ve saglikli zayifliyayim diye... ama söylim 3 litre sularima bayagi bi alistim ve artik susuz kalmak benim icin vucudumun kurudunu hissetmek gibi bir sey

oldu... kendimi cok iyi ve cok rahat hissediyorum... yani aclikmis acliktan dogan sinirmis, sinirden kaynaklanan hüzünmüs yok bende... Sükür yaradanima..

bu yönden cok yim bu sayfa ile tanistigima... telkinlerin gücüne ya ben cok inandim ya cok benimseyip icerledim cok faydasini görüyorum...

hatta öyle olduki artik dinlemedigim zaman sanki etkisi azalacak hissiyati dogdu icimde

aman aman olmasin sakin... sevgili günlügüm kendime mantar kavurmasi yaptim yogurt sosu ile yaninada bir dilim karpuz yiyecegim...

simdilik bu kadar en gec yarin sana listemi yazacagim bu ara sabah tartilacagim bakalim fark edilen gibi gercekten de zayiflamisimmi o kadar rahat yememe

ragmen

iyiki tanistim seninle hayatimdegisti sayfasi + arkadaslarim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla