Merhaba Hayalayaz günlüğüme katılıp değerli bilgilerini benimle paylaştığın için çok sağol tavsiyelerini bu akşamdan itibaren uygulamaya başlıycam ve buraya neticelerini yazıcam.
Günlüğü tutmamın amacı adından da anlaşılacağı gibi değişim sürecimde bana neler olduğunu sizlerle paylaşmak günlüğümü okuyan arkadaşlar son zamanlarda olumlu düşünme telkinini ağırlıklı olarak dinlediğimi bilirler yada son yazılarımı okuyanlar için bunu yazıyım bugün de neşeliydim nedense hep şarkı söylüyordum ama neşeli şarkılar ve bazen aklıma şarkı gelmesede sözlük anlamı olmayan kelimeleri mırıldanarak neşeli neşeli geziyordum lay lay lom yani.Hayalayazın dediği gibi daha sakin olmaya başladım kontrolü ele almaya başlıyorum konuşmam ilk etapta biraz hızlanmıştı ama bugün normale dönerek yavaşladı daha öncede yazdığım gibi düşünceleriniz pek iyi olmasada davranışlarınız olumlu oluyor düşünceler davranışları değiştirebiliyorsa eğer davranışlarda düşünceleri değiştirebilir bence belki bu biraz zaman alabilir ama olsun.
Aklıma yazıcak birşey nedense gelmiyor ama neşeli olmak gerçekten çok güzel bir duygu düşünüyorumda olumlu düşünce telkinini ekleyeli 14 gün olmuş daha 8-10 gün dinleyip ondan sonra yeni bir telkin ekleyeyim sıradakide konsantrasyon telkini olucak çünkü çok merak ediyorum bana neler katacağını konsantrasyon çok çok önemli bir konu bence ama acele etmemeliyim ilk önce güzel düşünceleri bi oturtalım yerli yerine ondan sonra sıra ona da gelecek.Herkese iyi geceler..
Sevdiğim bir söz var benim mutlaka duymuşsunuzdur ''Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez''