Konu
:
bigcinin günlügü :p benimde olsun
Tekil Mesaj gösterimi
09-06-2008, 12:09 AM
#
86
(
permalink
)
bigci
Binbaşı
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun
selam gunluk umutsuz adam serkan ben :o
09 haziran 2008 pazartesi 00 :00 saat su anda tam
b u gun tüm forum bana dusman kesildi uzamasın dedigim konu uzamaması kdar uzadı ve kalbimi kırdı canımı sıkdı üzdü beni :( bu konu üzerine daha fazla konusmuycam asıl sorunum hakkında bi kaç satır yazcam gne :(
duygularım yaralandı senin yüzünden bilseydim sevmezdim seni yürektennnnnnnnnnnnnn
askına kul köle oldum düşmedin dilimden genede yüregim gülmedi sevmedi sevda yönünden
aglasan sızlasann kime ne feyda elvet birgün pişman olup dönsen ne fayda bosunamı emek verdim herseyimsin dedin
lanet olsun askına ben seni sevdim lanet olsunnnnnnnnnnnnn
lanet olsun askınada ben seni sevdim
sen benimm ilklerimdin birtanem oldun sensizligi düşünmeden sana vuruldum ama bir bakdım ki güllerimi soldurdun
su yalancı dunyanda bir tek dogru buldun :(
ama bir bakdınki güllerimi soldurdunnnnn:(
aglasan sızlasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kime ne faydaaaaaaaaaaaaaa elvet bir gün pişman olup dönsen ne fayda !
bosunamı emek verdim her seyimsin dedim lanet olsun askınada ben seni sevdim :( aglasanda sızlasan ne faydaa
bee ne fayda
offf daha fazla yazamıycam goz lerimde yas kalmadı kan akacak artık :(
Açık Profil bilgileri
bigci nickli üyeye özel mesaj gönderin
bigci - Daha fazla Mesajını bul