09-06-2008, 01:10 AM
|
#14 (permalink)
|
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... [i][font=Times New Roman]yengeç burcu bi bayan olarak en gizemli burcun Yengeç olduğunu ve kimsede bu kadar karşıtlık bir arada bulunmıcanı:Sevinç ve acı,iyilik ve kötülük,melankoli ve taşkınlık biliorum (ve bunları an içinde yaşıyabiliorz)...yükselen burcuda su grubundan bi burçsa yengeç burcunun özelliklerini ikiye katlar diorum,toprak hava ve ateş elementinden olan bi burçtansa yükseleniniz bence daha şanslısınız tabi ki gezegen de önemli...konudan konuya atlıorm ama astroloji en sevdiğim ilgi alanımdan biri ve şöyle bişi de söleyebilirim ki; öncelikle ben günlük burçlara inanmam ama burçların kazandırdığı karakter özelliklerine inanırım ve olumlu yada olumsuz yönlerimizi onlardan ve gezegenlerden aldığımızı söyleyebilirim mesela ben yengeç burcuyum ve yükselen burcum yay biri su biri ateş ve çoğu konuda ikisi arasında ikilem yaşıorum sanki çift karakterim var biri içine kapanık,duygusal zaman zaman kendine acıyan,kırılgan,evine bağlı diğeri dünyayı umursamayan,kendine güveni olan ve asla kendine acımayan zor ağlayan özgürlük düşkünü bu saydıklarımın hepsi benim ruhumda doğamda var işte o yüzden burdayım şaka bi yana ama eğer burçlarımızın karakter özelliklerini taşıdığımızı düşünüosak bazı anlarımızı düşüncelerimizi hislerimizide onlardan aldımızı bilebiliriz ve şöle bişi var ne zaman hangi yönümüzü hangi burç olcamızı kavrar ve o özelliği dışımıza vurursak ki buna kişiliğimizin oturmasıda diebiliriz o zaman daha mutlu olabilirz zaten önemli olan ne olmayı istememiz ve o yolda ilerlememiz.
__________________ fotoqRafLaRda ne qöRüLür? <br /><br />Bence sadece qüLünür =)) <br /><br />Hiç oLmadı Bende qüLeRim =)) |
| |