Cevap: yine yeniden merhaba....... merhaba,ne istediğini kafanda netleştirebilirsen sana gelir diye düşünüyorum,bu belirsizlik halinden kurtulman lazım bence Alıntı: the desert Nickli Üyeden Alıntı
bekledığım hep bırısı var..beklıorum beklıorum...ama o gelmıo...bılıorum cok yakınımda ama gelmıo..belkı oda şu and abenım yaşadığım paradoksları yaşıo...belkıde kısmet denen olgu oldugu varsayılan şey --kı ben daha karar vermış deılım var olup olmadığına---benı uzaktan ızlıo...belkıde turk fılmlerındekı gıbı carpışmamız an meselsi ama belkıde bır omur kadar uzak..neden korkuorum sevgılı gunluk bılıomusun?hayatımd akeşke demekten cok korkuorum ben..keşke keşke....allahım naısl kotu bı şey ha demedım mi?dedım..:D evet bılıorum dıycem..eve kapatıorum kendımı bazen bazen dışarı atıorum eve gelmıorum..ve ben 28 yaşında hayatımı duzene koyamadığımdan ıcımde bı burukluk var sevgılı gunluk...hayatın yarısına basamaklar kalmışken ben hala lıse aşkımı arıorum belkıde lıselı kzılardakı heyecanı arıorum..belkıde bulduğum ama tepkıtıgım aşkı arıorum..sence ıkıncı bır şans varmıdır be sevgılı gunluk??hıı varmıdır? |
__________________ "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana) |