Alıntı:
gülfuren Nickli Üyeden Alıntı
Uzun zamandır siteye giremiyorum..Babam üç ay önce kalp krizi geçirdi ve ardından bilinci kapandı.Şu an bilincinde biraz gelip gitme var..Bunu belirtip rüyamı öyle anlatmak istedim..
Birinci rüyam:
Rüyalarımda babam şu anki haliyle yatakta yatıyor ve ben yanına gidip bütün gücümle baba diye bağırıyorum, bir anda babam uyanıyor ve ben nerdeyim demeye başlıyor.O anda babama sarılıp iyileşeciğini biliyordum diye ağlamaya başlıyorum.
İkinci rüyam:
Ölen annemi ablam mezarından çıkarmış ve annem aynı ilk günki gibi ve ben yüzünü okşuyorum çekinerek ve ağlıyorum, bir bakıyorum diğer yanında da babam yatıyor..
Şimdiden teşekkür ediyorum.. |
SEVGİLİ GÜL senin anneni ruyada mezarda çıkarılmış ve hiç bedeninde değişiklik görmemen annenin çok iyi bir insan oldugunu gösterir bence, çünkü mezarda yattıkları halde bedenlerinde degişiklik olmayanlar Allahın çok sevgili kullarıdır
babanı onun yanında görmeniz babanında iyi bir insan oldugunu gösterir ,annenize allahtan rahmet babanızada acil şifalar diliyorum "Allah hayırlısını versin. sizin istediğiniz eger hayırsızsa Allah hayırlı eylesin "