Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2009, 02:23 AM   #3 (permalink)
zeynep957
Guest

Standart Cevap: bilgisayar teknik destek gönüllüleri aranıyor?

Alıntı:
serkans674 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoşgeldin kardeşlik bilgisayar konusunda bununla ilgili forumlara girmen daha faydalı olur ,çünkü belli bir altyapı oluşmadan bu konuyla ilgili bölüm açılması pek işe yaramaz.
Ben bnilgisyar teknikeriyim işin açıkcası tekniker olmadan çok öncesinde öğrendim bilgisayar kullanmayı hatta işi abarttım meslek edindim
Naçizane tavsiyem bilgisayar kurcalayarak öğrenilir aman bozulacak aman bişey olmasın mantığı ile hareket edersen anca kullanıcı olursun ve kurcalar kaynaklar araştırıp denersen bilgisayarı dans bile ettirirsin.
Ben öğrenewmek isteyenlere şu tavsiyeyi veriyorum bir kullanıcının bilgisyara yapabileceği en fazla işletim sisteminin çökmesidir eğer işletim sistemi kurmayı öğrenirsen derdin kalmaz çöktükçe yenilersin kullanıcının donanıma zarar vermesi mümkün değil anca fiziksel olarak bir hasar verilkirse donanım zarar görür düşme,elektrik kaçağı gibi o yüzden rahat olcaksın en fazla sistem çökebilir yeniden kurarım diyerek vericen qazı... şimdi ayrı duramıyoruz...
çok teşekkürler.önerilerinizi dikkate alacağım.elbette böyle siteler var.ben her türlü bilgiye bir tek sitede ulaşmanın daha kolay olacağınıdüşünmüştüm.sonuçta ben çok sevdiği eşi üç senedir yatalak olduğu için hayatı mutfakla banyo arasına sıkışmış,dışarıya açılan tek penceresi iki aydır edindiği bu bilgisayar olan biriyim.bu siteyi keşfettiğim de yardım çığlığı atabileceğimi,birilerinin buna kayıtsız kalmayacağını düşündüm.sonucta bilenin bilgiyi yayması,paylaşması edindiği ve edineceği yeni bilgi kazanımlarının zekatı değilmidir.çok teşekkürler,kayıtsız kalmadığınız emek verip cevapladığınız için. şimdi en basit olarak nasıl avatar edinebilirim?avatarı öğrendim.)ne seviye de olduğum hakkında bilgi sahibi oldunuz mu?