Alıntı:
Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın sitem...
ve sitenin güzel insanları...
2 günde çok özlemişim sizleri...
ama tekrar ayrılacağız yarın bir 15 gün kadar sizlerden uzakta olucam...
arazide olduğumdan nete giremiyeceğim...
siteye gelirgelmez mumin kardeşimi gördüm çok sevindim... ![smiliyface](images/smilies/smileface0091.gif)
daha görüşemedik ama görüşecez bu gün... |
günaydın. buluşmaya geleceksin değilmi? 22 haziran'da ki.
Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın arkadaşlar, iyi haftalar dilerim. sizinle hemen birşeyi paylaşmak istiyorum.ben normalde korku filmi izlemem çünkü beni etkiler,dün izlemek durumunda kaldım.izlediğimiz film the exorcism of emly rose izleyeniniz var mı?eğer yoksa kısaca bahsedeyim, bu hikaye gerçek bir olaydan alıntıymış, Almanya da yaşayan Anneliese Michel adlı katolik bir kızın içine rivayete göre şeytan girmiş.neyse filmde gece 03:00 sıralarında kızın yanık kokusu alarak uyanmasıyla olaylar başlıyor.bu arada filmin diğer kahramanlarıda genelde saat 03:00 sularında aynı şekilde uyanıyor. sebep ise şeytanlar bu saatte gelirlermiş hristiyanlıkta sanırım öğlen saat 03:00 kutsalmış şeytanlarda tabi tam tersini kullanıyorlarmış:)neyse falan filan, filmi izledikten sonra korku hissetmedim ama gerçek olduğunu düşünmek biraz tedirgin etmedi değil.neyse ben sakin sakin uykum geldi yattım sonra tahmin edin saat kaçta uyandım ![8822](images/smilies/a11.gif) saat 03:00 tü ay sonra sinirlerim bir bozuldu arkadaşlar uyumak mümkün mü kafamda senaryolar.bu muhtemelen bilinçaltımın bana oyunu saat 03:00 te uyandırmak ama bu gece aynı huzursuzluğu yaşamak istemiyorum, sizce ne yapayım?akıl verin bana lütfen.şu an işteyim ve saat 03:00 ten beri uyanığım:(
sevgiler herkese,iyi haftalar tekrar... |
sanırım film konstantin e benziyor. gece izlemek ne derece heyecanlı biliyorum ama bunun yatıp uyuyacağını da düşünmek gerek.
ben, oda da çıtırtı sesleri geliyor diye astral a çıkamıyorum, tırsıyorum, sen korku filmi izliyorsun. cesaretinden dolayı tebrik ederim.
bilinçaltın saat 3ü hatırlattı. ama korkulacak bişey olmadığını düşünüyorum. sen kendine başka telkinler vererek durumu kendi lehine çevirebilirsin. bak biraz kanun sesi iyi gelir. radyonu aç. super