Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2009, 12:43 PM   #4 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: bilgisayar teknik destek gönüllüleri aranıyor?

Merhabalar zeynep957,

Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle..

Profilinizi görüntüleyerek (en üstte sağda rumuzunuzun yazılı olduğu yer),kontrol panelinden avatar resmi edinebilirsiniz..Bunun için bilgisayarınıza sevdiğiniz bir resim kaydetmelisiniz..
Bilgisayar teknik yardımı konusunda Serkan Kardeşimizin de dediği gibi,ancak kurcalayarak kendinizi geliştirebilirsiniz.Aynen benim yaptığım gibi.. Ben de son birkaç yıldır bu cihazla haşır neşirim..Elimizin altında bulunması bir nimet gerçekten de ..sizin özel durumunuz da bu vakti,emeği gösterebileceğiniz yönünde..Eşinize acil şifalar diliyorum..Umarım rahatsızlığı geçicidir..
Sormak istediğiniz olursa,tüm arkadaşlar yardımcı oluruz..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla