Cevap: Tepkilerin Net Olması büyük değişim var bende...tepkilerimde büyük farklılıklar var..cümlelerim net ve keskin..karşımdaki kırılmasın diye kurduğum yuvarlak cümleler geçmişte kaldı..eskiden birileri bana haksız yere tepki verdiğinde haklı olduğumu bildiğim halde kendimi savunmazdım, hatta bu durumu o kdr abartmıştım ki insanların beni salak yerine koymasından zevk alır duruma gelmiştim..bırakiim onlar kendilerini zeki sansınlar, içimdeki potansiyeli ben biliyorum bu bana yeter diyip duruyodum...telkinleri dinledikten sonra bende bi farkındalık başladı..şunu farkettim:
ben 21 yaşındayım ve 21 yıldır içimdeki potansiyele eziyet etmişim, onu dışarı çıkarmamışım, diğer insanlardan çok çok üstün duygu ve düşüncelerim olduğunu bile bile bunu kimseye farkettirmemiş, fotoğrafta gözüken olmamışım hiç bir zaman..ve bu durum beni karşımdakinin gözünde deersiz kılmış..kendi içimde sebebini bilmediğim bu cezalandırma dışardaki insanlardan da deersizlik görmeme sebep olmuşş..bunu farketmek yeniden doğmakla eş değer benim için..ayna egzersizini yaptığım ilk gün gözlerime baktığımda orda başka birini gördüm..o bendim kapattığım güçlü potansiyelim..yarım saat o gözlerle konuştum..ilk defa kendimi canlı hissettim..yaşıorum evet artık yaşıodum..kendimi içime hapsettiğim için özür diledim..o kdr güçlü ve parlak bakıoduki gözlerim özürümü kabul ettiğini anladım ve teşekkür ettim..
Bu farkındalıktan sonra herşey değişti..Bilinçaltımda kimlere kızgınsam onlarla bi takım olyalar yaşadım ve daha önce hiç vermediğim tepkileri verdim..Bu arkdşlarımdan bazıları kaybetmeme sebep oldu..Çünkü alışmışlardı susan bana..Bu zamana kdr alttan aldığım arkdşlarım beni garipsediler sen değiştin dediler..Bana kendimi deersiz hissettiren tüm arkdşlarımı hayatımdan çıkardım ve gayet asilce yaptım bunu..Ama onlar belden aşşağı vurmayı ihmal etmediler tabi..Haketmeyene deer vermek kendime yağtığım büyük saygısızlıktı..artık bunu yapmıorum ve bu yüzden emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum super |