Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim linke bakacağım ama telkinle olabilecek birşey mi acaba bu çünkü gece uyandıktan sonra başka şeyler düşünmeye çalışırken uykuya dalar gibi oluyorum ama sanki biri beni dürtüyor hayda yine uyanıyorum anladınız mı huzursuz bir uyku ve bunu da aslında ben yapıyorum farkındayım ama kendime nasıl söz geçireceğimz bilmiyorum.
bu arada astral yolculuk hakkında ufak bişiler biliyorum.bir aynanın karşısına geçip bağdaş kurup oturuyorsun ayna ile biraz geniş açı yapıyorsun yani bedenin biraz arkaya doğru meyilli,bulunduğun ortam loş olmalı ve alnına turuncu bir şey yapıştırıyorsun ve aynada sadece bu turuncu noktaya bakarak transa geçiyorsun.ilk denemelerde odanın dışına pek fazla çıkılmaması öneriliyormuş.bedenine baktığın anda vücuduna geri dönüyorsun.bunun dışında eğer bedeninin dışındayken tanımlayamadığın, garip silüetler,yüzler görünebilirmiş ama bunlar senin korku ve kaygılarının yansımasıymış,korku hissettiğin anda da sanırım bedenine dönüyorsun.bana çok ilginç gelmişti bu tür bir deneyim ama asla yapmaya cesaret edemem:) |
bedeni biraz arkaya meyilli olursak düşeriz. yani ben düşerim, herhalde sabit duramam. ortam çok az ışıklanmalı hatta mum ışığı.
alında, dediğiniz yer 3. çakranın olduğu yer sanırım. dusun