Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ merhaba;yalancı bir güneşle aydınlık bir günün akşamından merhaba.bugünkü güneş aydınlattı ankara'yı .ısıttı diyebilirmiyiz.?diyemeyiz.gözümüzün önü ışıdımı üşümek aklımıza gelmedi sadece.. yüreğimizdeki ışık hiç solmasın..benim ağzımda dünkü yağmurlu çayın tadı kaldı ama..
sabah olumlama yaparak çıktım evimden .affetme olumlamaları yapıyorum. daha önce yararını görmüştüm.kısa süre sonra içimde enerjiyle iş yerindeydim.ama hep aksi insanlarla karşılaştım.sinirlerimi sınayan bir kaç insan.yenilmedim ,izledim ,tartışmaya girmedim .ama günün sonunda boğazımda bir düğüm oluştu ,bir ağlama..
ağlamadım.annemin evine geldim.
sanırım bir yerde yanlış yaptım olumlamayı herşeyle başedebilirim mesajı gönderiyorum galiba..işte bunu değiştirme düşüncesiyle yeni günü bekliyorum şimdi.
iki nokta çalışması yapmayı henüz beceremedim.yeterince hayal kuramıyorum.ama öğreneceğim.önce tam istemeyi öğreneceğim.doğru istemeyi..
umutla olsun..
(not işim gereği hergün milyonlarca insanlarla uğraşıyorumbir hastanede halkla ilişkiler bölümündeyim. |