Cevap: ""Shamanic Meleğin Doğumgünü"" Keşke her ölüm seni tanımak kadar güzel olsa. Bu sözü çok kullanırsın ya: her doğum bir ölümdür, insanlar doğmazlar aslında ölürler yeni bir yaşama doğmak için. Sadece bugün değil, 1,5 senedir her gün seni tanımanın, yanında yer almanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Kendimi bulmamı sağladın, nerede aramam gerektiğini gösterdin her kaybettiğimde, hayatıma kattığın şeyleri şimdi burada yazmaya kalksam :)çok uzun olmaz mı sence de? Dokunduğu her hayata uğur getiren beyaz kanatlı saf melek; seni çok seviyorum, kendimi senin yanında çok sevdiğim için belki de, belki de her baktığım şeyde bir anlam görmemi sağladığın için, sen olduğun için, senin yanında ben gibi olabildiğim için, gözlerimden çıkanı bir tek sen görebildiğin için, kalbin gibi kollarını da cesurca açabildiğin için ve o sınırsız yüreğin için seviyorum seni. Senin gibi yüce bir ruhu tanımama izin verdiğin için ben de sana teşekkür ederim :) İyi ki doğdun canım ablacım, can dostum, can yoldaşım. Yaşadığın ve yaşattığın her hayat o çok sevdiğin dolunay gibi ışıklarla parlasın, eşinle, ailenle ve tüm sevdiklerinle mükemmel bir pastanın en büyük diliminde her birlikte olman dileğiyle.. Sevgimle..
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |